Kaine jaanipäev: Rohkem pidu, vähem läbu!

Juunikuus kutsub Juvente Eesti kõiki inimesi ja organisatsioone liituma kampaaniaga “Kaine jaanipäev: Rohkem pidu, vähem läbu!” 

Mis toimub?  

Utsitame ja meelitame kõiki Jaanipäeva kainelt veetma, sest alkoholi ja muude meelemürkide vaba eluviis peaks olema ju see üks ja õige. Facebooki ürituse all, aga ka Juvente FB ja Instagrami lehtedel jagame järgmiste nädalate jooksul selleks hulgaliselt väärt ideid ning toimub ka muut põnevat.  

Miks toimub?  

Leiame, et viimastel aastatel on, eriti noorte seas, jaanipäevale tekkinud “läbuürituse” maine. Paljud ei soovi enam minna avalikele pidustustele, kuna ei kannata välja sealset mõõdutundetut joomist, laaberdamist ning häirivat seltskonda. Lisaks kipub alkoholi suurenenud tarbimisest ning sellega seotud pidustustest tulenevalt on enamasti juunikuu ka õnnetusterohkem.

Kuidas toimub?  

Eelkõige kutsume Sind ja Sinu sõpru liituma kampaaniaüritusega Facebookis.

Juvente omalt poolt jagab nippe, kuidas seda kõige paremini teha ja miks see vajalik ning äge on.  Muuseas on tulemas ka vahva Instagrami üleskutse mõnusate auhindadega, aga sellest kuuled juba täpsemalt lähiajal.  😉

NB! Kampaanias osalemisest saad teistele märku anda ka meie vahva “märgise” lisamisega oma profiilipildile. Selleks vali “Uuenda profiilipilti” -> “Lisa raam” -> otsi “Juvente” ja näed 2 varianti: tekstiga ja ilma, ning saadki juba lisada profiilipildile. 

Stay tuned!
Facebook     Instagram     Üritus