ENL-i kevadseminar

Mai keskpaigas leidis Tallinnas aset Eesti Noorteühenduste Liidu kevadseminar. Teatris NO99 toimunud kahepäevasel üritusel esindasid Juventet juhatuse liikmed Keit ja Andres.

Ürituse töisema poole pealt on sobilik välja tuua toimunud koolitused ja loengud. Keit tegeles esimesel päeval rahastuse teemadega, Andres aga õppis organisatsiooni sisekommunikatsiooni parema korraldamise kohta ning sai uusi mõtteid videote kasutamisest brändingus. Samuti toimus järjekordne ENL-i üldkoosolek, kus sai hea ülevaate, kuidas meie Eesti-sisesel katusorganisatsioonil läheb ning oli hea kuulda, et see muutub samm-sammult stabiilsemaks ja jätkusuutlikumaks.

Põhjust tulla Tallinnasse kokku oli tegelikult veelgi – ENL sai 15-aastaseks. Veelkord palju õnne ning aitäh meeldiva sünnipäevapeo eest!

Kevadseminari fotokajastus on leitav ENL-i FB lehelt (vt ka sünnipäeva pilte) ja hästi otsides leiab mõne tuttava näo. (:

PS: üritusel kuulutati välja ENL-i liikmekampaania algatus – ühenduse liikmed saavad järgemööda selle sotsiaalmeedia kanalite kaudu end ja oma tähtsamaid tegevusi noorteühenduste võrgustikule tutvustada ning juba sel nädalal kuulebki sealt just meie tegemistest. (: