Retseptikonkurss “Rohkem pidu, vähem läbu”

Käes on maikuu, mis tähendab, et ka jaanipäevani pole veel palju jäänud. 🔥 Seega lükkame selleaastase “Kaine jaanipäev – Rohkem pidu, vähem läbu!” kampaania käima juba praegu!✌🤩

Sul on oma lemmik alkoholivaba kokteil, mida tahaksid hirmsasti teistega ka jagada?🤗 Või oled mõelnud, kuidas maitseksid koos ühes joogis ananass, mustika limonaad ja palju laimi?🍍 Usud, et mõni tuntud kokteil oleks alkoholivabalt see õige?🍹

Siis..

🍓 Meisterda see jook valmis,

🍓 jäädvusta võimalikult isuäratavalt,

🍓 pane retsept kirja,

🍓 ja saada 1. juuniks aadressile kainejaanipaev@juvente.ee!

Kõige maitsvam, originaalsem ning kaunim kokteil saavad muidugi ka auhinnatud. Auhinnafond on väga maitsev… Sealt leiab nii ÖUNA limonaade, SEMU mahlu kui SÄSI kombuchasid! On mille nimel pingutada! Kuid, kui soovid kindla peale minna, siis soovitame mõnda nende ettevõtete toodetest oma kokteilis kasutada ja võidki võita endale nende eriauhinna!

Aga osa tasub võtta kindlasti ka sellepärast, et juuni esimeste nädalate jooksul proovivad kõik retseptid läbi ning ka kajastavad seda Juvente Instagramis meie vahvad vabatahtlikud kokteilieksperdid! 🎥🍹📸

🎈PS! Kui võiduhimu on suur, aga ideedest on puudu, saad alati inspiratsiooni ammutada siit: https://juvente.ee/2018/09/13/drinkbook/